Buitenlandse Paardenrennen - FORMULES

 

- CS : de relatieve plaats van de paarden in elke unitaire weddenschap spruit voort uit de door de wedder aangeduide voorkeurvolgorde die gelezen wordt van links naar rechts.

- CC : de paarden worden in elke unitaire weddenschap in al de mogelijke volgordes in aanmerking genomen ( 6 voor de Tiercé, 24 voor de Quarté + en 120 voor de Quinté + )

 

 

VELD
De paarden uit het veld worden in elke unitaire weddenschap in al de mogelijke volgordes in aanmerking genomen.

 

 

 

(aller-retour)

Als een combinatie in AR wordt ingezet, wordt elk van de unitaire weddenschappen in de twee richtingen in aanmerking genomen.

 

 

 

VELD

De paarden uit het veld worden in elke unitaire weddenschap in de 2 richtingen in aanmerking genomen.

 

 

 

Terug Indien Basis Niet Vertrekkend

Een combinatie "met veld" ingezet in TIBNV (terug indien basis niet vertrekkend) wordt terugbetaald als zij een basispaard bevat dat niet vertrekkend wordt verklaard, als de basispaarden "omcirkeld" zijn, of indien de lengte van de basis 2 is voor de Koppel weddenschap, 3 voor Tiercé weddenscap, 4 voor de Quarté +weddenscap, 5 voor de Quinté+ weddenschap.

 

 

 

Terugbetaling Indien VOLLEDIGE Basis Niet Vertrekkend

Een "veld" combinatie ingezet in TIVBNV (terugbetaling indien VOLLEDIGE basis niet vertrekkend) wordt terugbetaald als alle basispaard(en) niet vertrekkend wordt verklaard, als de basispaarden "omcirkeld" zijn, of indien de lengte van de basis 2 is voor de Koppel weddenschap, 3 voor de Tiercé weddenschap, 4 voor de Quarté + weddenschap, 5 voor de Quinté + weddenschap.