Franse PMU - Specials H2H

 

Welke “Specials H2H” worden door Bingoal aangeboden?

DE HEAD-TO-HEAD (H2H)

De head-to-head is een weddenschap met vaste noteringen waarbij men moet voorspellen welke van de 2 geselecteerde paarden het beste klassement behaalt. In de head-to-head bij de paarden moet minstens 1 van de 2 paarden bij de eerste 10 eindigen om een geldige weddenschap te hebben.

Inzetten worden terugbetaald (gevoid) indien beide paarden in de vooropgestelde head-to-head niet bij de eerste 10 geëindigd zijn. De weddenschap wordt altijd terugbetaald wanneer 1 of beide paarden niet starten.

AANTAL UITGESLOTEN PAARDEN (Distancés)

Dit is een weddenschap met vaste noteringen waar de speler dient te voorspellen hoeveel paarden in de desbetreffende ren uitgesloten worden. Deze weddenschap wordt aangeboden als een "meer dan/minder dan" (over/onder) weddenschap. 

De belangrijkste redenen waarom paarden door de commissarissen van de ren worden uitgesloten (distancé) zijn:

  • D.A.I. (Distancé pour Allures Irrégulières) = uitgesloten wegens onregelmatig draven.
  • D.P.G. (Distancé Poteau Galop) = uitgesloten omdat het paard de finishlijn niet in regelmatige draf overschrijdt.
  • D of Di = Uitgesloten om eender welke andere reden dan D.A.I. of D.P.G.

 

Wanneer kan er gewed worden?

Bingoal biedt “Vincennes Specials” aan op alle Tiercé/Quarté+/Quinté+ rennen op de Hippodroom van Vincennes. De weddenschappen zijn beschikbaar vanaf de late avond de dag voor de ren.

 

Waar zijn de weddenschappen terug te vinden op de website?

Deze weddenschappen vindt u niet terug bij de "Paardenrennen". U klikt eerst in het menu op "Sport" (1) en vervolgens selecteert u "Paarden" (2) links in de sportnavigatie.