Bingoal biedt met de Cash Out-functie meer controle over uw weddenschappen

 

Cash Out op live weddenschappen

 

Bingoal maakt live wedden nu nog spannender!

De Cash Out-functie biedt u de mogelijkheid om de uitbetaling van een open weddenschap te ontvangen nog voor de wedstrijd afgelopen is.

Uw voordelen

 1. Meer controle tijdens uw live weddenschappen: u stuurt makkelijk bij volgens het verloop van de wedstrijd.
 2. Garandeer vlot een deel van uw winst
 3. Beperk een mogelijk verlies

Hoeveel u precies van uw inzet wil gebruiken om uitbetaald te worden, kunt u zelf bepalen door middel van de Cash Out-slider die u een overzicht geeft van het gedeelte van de inzet dat u wil gebruiken en het bedrag dat u ervoor terugkrijgt. 

We verduidelijken graag hoe het werkt in een korte instructievideo:

 

Hoe werkt de Cash Out?

De Cash Out maakt het mogelijk om weddenschappen af te sluiten en reeds een uitbetaling te ontvangen voor het evenement waarop werd gewed, afgelopen is. De Cash Out is beschikbaar voor live weddenschappen en dit voor enkelvoudige en combi weddenschappen.

In het geval er (tijdelijk) geen noteringen beschikbaar zijn op de weddenschap, is Cash Out niet mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld door een rode kaart, een doelpunt dat wordt gemaakt, ... Bij een combi weddenschap is Cash Out niet mogelijk wanneer de noteringen op 1 van de weddenschappen binnen de combi weddenschap niet beschikbaar zijn.

Volledige of gedeeltelijke Cash Out

Bij een volledige Cash Out wordt de volledige inzet van een weddenschap gebruikt om een vroegtijdige uitbetaling te doen aan de notering die op dat moment geldend is. De weddenschap wordt volledig afgesloten en er blijft geen resterend ingezet bedrag over.

Bij de gedeeltelijke Cash Out wordt een deel van de inzet gebruikt voor een vroegtijdige uitbetaling. Via de slider bepaalt u hoeveel u wenst uit te cashen in functie van de gebruikte inzet. De resterende inzet wordt dan gebruikt om verder te wedden op de lopende wedstrijd.

Waar vindt u de Cash Out?

1. Via uw betslip

 • Log in op uw account en klik op Live in de navigatiebalk.
 • De Cash Out verschijnt aan de rechterkant van het scherm bij de betslip met de openstaande live weddenschappen.

Cash out NL betslip

2. Via uw account

 • Log in op de Bingoal.be en klik in de navigatiebalk op Mijn Account
 • Ga naar 'Overzicht weddenschappen'. Indien u openstaande live weddenschappen heeft, staat de Cash Out optie aangegeven naast deze weddenschappen.

cash out NL account

 

Spelvoorwaarden Cash Out:

 1. De Cash Out-functie is enkel beschikbaar op een selectie van live weddenschappen en enkel op enkelvoudige weddenschappen en combi-weddenschappen. De Cash Out-functie is niet van toepassing op systeemweddenschappen.
 2. Pre-match weddenschappen komen niet in aanmerking voor een Cash Out.
 3. In het geval de notering wijzigt op het moment van de opvraging van een Cash Out in het voordeel van de klant (en dus het bedrag van de Cash Out stijgt), zal deze wijziging automatisch worden aanvaard.
 4. De slider voor opname van een gedeeltelijke Cash Out is enkel beschikbaar op bepaalde enkelvoudige weddenschappen en combi-weddenschappen en is niet voorzien voor andere meervoudige weddenschappen.
 5. Bij het opvragen van een Cash Out dient rekening te worden gehouden met een tijdsverschil tussen opvraging en afhandeling. In het geval de weddenschap afloopt of de noteringen wijzigen, kan de Cash Out niet succesvol worden uitgevoerd. Wanneer de Cash Out succesvol verloopt, zal de bevestiging worden weergegeven aan de klant en zal de weddenschap onmiddellijk worden afgehandeld op basis van de opgevraagde Cash Out. Het eindresultaat van de weddenschap waarvoor de Cash Out is opgenomen, zal geen effect hebben op het bedrag van de Cash Out.
 6. Het weergegeven bedrag van de Cash Out op het moment van de opname van de Cash Out is het bedrag dat zal worden uitgekeerd op de spelrekening van de klant bij de succesvolle afhandeling van de Cash Out.
 7. Een gedeeltelijke Cash Out kan tot 10 keer worden opgevraagd voor enkelvoudige weddenschappen en voor combi-weddenschappen waarop de Cash Out van toepassing is. Bij gedeeltelijke Cash Out moet de overblijvende inzet groter zijn of gelijk zijn aan de minimum inzet geldend voor de weddenschap.
 8. Bepaalde aanbiedingen van Bingoal zijn niet van toepassing in het geval dat een Cash Out, ofwel geheel ofwel gedeeltelijk, is opgenomen. Zie de voorwaarden van de verschillende aanbiedingen voor meer details.
 9. Herhaalde Cash Out-transacties worden niet mee in rekening genomen voor de rondspeelvoorwaarden op eender welke aanbieding.
 10. Bingoal kan de beschikbaarheid van de Cash Out voor evenementen of weddenschappen niet garanderen.
 11. Bingoal is niet verantwoordelijk voor het niet beschikbaar zijn van de Cash Out-functie omwille van technische redenen. Gedurende de periode van onbeschikbaarheid blijven de weddenschappen gewoon gelden zoals origineel geplaatst door de klant tot het einde van de wedstrijd of het evenement.
 12. Bingoal behoudt zich het recht voor om eender welke weddenschap waarvoor een Cash Out is opgevraagd te accepteren of te weigeren.
 13. Bingoal behoudt zich het recht voor om de Cash Out aan te passen, te desactiveren of te verwijderen op elk moment, voor elke weddenschap op elke wedstrijd. Elke geplaatste weddenschap blijft dan gelden zoals ze origineel was geplaatst tot het einde van de wedstrijd of het evenement.
 14. Bingoal behoudt zich het recht voor om de opname van een Cash Out terug te draaien in het geval er fouten zijn opgetreden bij het afhandelen van de weddenschap waarvoor de Cash Out is opgevraagd of bij de afhandeling van de Cash Out.