Beste klanten, de kiosken in de krantenwinkels zijn sinds 11 mei weer toegankelijk. De wedkantoren daarentegen blijven momenteel nog gesloten.

Bingoal betaalt winnaars uit en betaalt verliezers terug!

 

Bingoal betaalt winnaars uit en betaalt verliezers terug!

Op zondag 9 juni was er veel hetze rond de GP Oslo. De Franse PMU had technische problemen waardoor er geen noteringen beschikbaar waren bij de Franse PMU voor zowel Winnend en Geplaatst.

Alle inzetten werden dan ook, conform het reglement, terugbetaald bij de Franse PMU en zijn partners, waaronder Bingoal. Ook bij Bingoal moeten we volgens de reglementen alle weddenschappen terugbetalen.

Na intern overleg heeft Bingoal, bij wijze van eenmalige marketingstunt, beslist om de klanten die de winnaar hadden voorspeld, toch als winnend uit te betalen.

"Het is een uitzonderlijke situatie die we nog nooit meegemaakt hebben in al deze jaren. Hoewel, zowel bij Bingoal als de Franse PMU, er geen twijfel bestaat over het feit dat iedereen slechts hun inzet zouden terugkrijgen, hebben we toch beslist om de plaatselijke notering van 7.15 uit te betalen op de winnaar".

Ook de klanten die niet de juiste combinatie hadden voorspeld op Winnend en Geplaatst, hebben hun initiële inzet terug gekregen.