• Sport (1)
  • Live (0)

Zoek een wedstrijd

Snelkoppelingen

Bingoal wordt main partner van Lommel SK

Spelers van Lommel SK bij aanvang van thuiswedstrijd tegen Lierse
Als Belgische bookmaker zijn wij trots om de komende 3 seizoenen (2020-2023) main partner te zijn van Lommel SK. Twintig jaar geleden beleefden Lommel en Bingoal reeds fantastische tijden. Tussen 1997 en 2000 was Bingoal partner van Lommel en steunde ondermeer Khalilou Fadiga en Timmy Simons in de doorgroei van hun carrière. Ook nu geloven wij in de vele talentvolle spelers die Lommel SK heeft.

Lommel SK werd in mei 2020 overgenomen door de City Football Group, eigenaars van onder andere Manchester City en New York City, en heeft hiermee de nodige middelen om op termijn weer een stabiele eersteklasse ploeg te worden. Heel wat talentvolle spelers zullen de kans krijgen om te ontwikkelen bij Lommel om daarna door te stoten naar een van de internationale ploegen van de City Group.

CEO Harm van Veldhoven: ‘Uiteraard zijn we erg blij dat we met Bingoal een Main Partner hebben gevonden die onze club de komende jaren zal ondersteunen. De connectie die we uit het verleden hadden, maakt dit partnership extra mooi. Wij voelden erg snel bij de mensen van Bingoal dat men gelooft in onze doorgroeimogelijkheden en dat men samen met ons die groei wil doormaken. In het seizoen 1996-1997 eindigde deze club op een 5e plaats in de hoogste Belgische voetbalklasse. Uiteraard zijn dat mooie herinneringen! Onze jongens zullen vrijdag al aantreden met Bingoal op de shirts en laat ons dan samen hopen op de eerste driepunter.’

Met deze partnership willen we aantonen dat we het Belgisch voetbal steunen. Onze bookmakers zullen noteringen aanbieden op alle wedstrijden van Lommel SK.

Bekijk hier de noteringen voor de wedstrijden van de Challenger Pro League
Speler van Anderlecht die een doelpunt vieren

Pro League

Wed op de Pro League
Pro League
Speler van Lommel SK aan de bal tijdens wedstrijd tegen Lierse

1B Pro League

Wed hier op de 1B Pro League
1B Pro League
Cristiano Ronaldo aan de bal

Serie A

Wed hier op de Serie A
Serie A